Licht

Op maat gemaakte lichtshows voor concerten, feesten, openingen en een tal van andere toepassingen. Tevens hebben wij een grote vloot aan licht apparatuur beschikbaar voor Dry-Hire

Delighting Company kan u tevens adviseren bij aanschaf van de juiste lichtoplossingen. Wij staan u graag te woord!

Audio

Geluidsystemen voor alle formaten events. Op maat samengesteld en op locatie gekalibreerd voor het beste resultaat.  Ook in combinatie met de ondersteuning van 1 van onze sound engineers beschikbaar.

Delighting Company kan u tevens adviseren bij aanschaf van de juiste audio installaties zodat u over een audiosysteem beschikt die past bij uw situatie. 

Wij staan u graag te woord! 

3D Graphic en Stage design

Om een goed evenement te organiseren is het belangrijk om de juiste boodschap over te dragen. Delighting Company kan uw idee omzetten in een 3D visualisatie. Zo weet u hoe uw evenement eruit komt te zien nog voordat deze plaats vind.

Flightcases op maat

Het gebruiken van een goede en passende flightcase is essentieel voor het veilig vervoeren van uw kostbare apparatuur. 

Delighting Company bouwt flightcases op maat. Dit kan een flightcase zijn voor uw movingheads maar ook andere ideeen en uitvoeringen zijn mogelijk! Al onze flightcases zijn uitgevoerd met Penn Elcom hang en sluitwerk.  Informeer naar de mogelijkheden!